На Тячівщині будуть нові дороги

Опубліковано:





 Цьогоріч вдалося розпочати широкомасштабні ремонтні роботи автошляхів загального користування місцевого значення на території району.

Слід відмітити, що такі роботи не проводились на Тячівщині впродовж останніх декілька років. А оскільки певну суму коштів (20 відсотків від вартості робіт) вносили й громади місцевих рад, тож зрозумілою є посилена увага людей щодо ходу виконання робіт.
Втім, певні побоювання, що дорожники можуть не встигнути завершити ремонти до настання осінніх дощів, викликали у мешканців Усть-Чорнянського куща невдоволення. Майже 40 людей у понеділок вийшли на центральну вулицю з вимогами розпочати роботи негайно.
У ході зустрічі, людям було роз'яснено причини тимчасової призупинки робіт. Зокрема, дана ситуація виникла внаслідок відсутності гравійної висівки.
І того ж дня роботи було відновлено на ділянці між населеними пунктами Усть-Чорна та селищем Дубове, які досі продовжуються. Також на протязі трьох робочих днів будуть завершені роботи в селі Красна та розпочнуться між селами Красна та Усть – Чорна. А ті ділянки доріг, які знаходяться в аварійному стані будуть оновлені за допомогою гравійно-піщаної суміші та щебеню аби можна забезпечити проїзд між гірськими селами у зимній період.
До речі, в Усть-Чорній цього року вже відновлено 4 км. доріг асфальтобетонного покриття. Тож наступний напрямок, а це дорога з гравійним покриттям буде зроблена одразу по завершенню ямкових ремонтів на автошляхах з асфальтним покриттям.
При сприятливих погодніх умовах певний об'єм робіт буде виконаний ще цього року, інший буде продовжено вже в наступному. Тож мешканцям Усть – Чорної та навколишніх гірських сіл не варто непокоїтися, пише прес-служба Тячівської райдержадміністрації .


Про Захід