В Ужгороді проведуть круглий стіл на тему “Громада та поліція: спільні зусилля заради безпеки”

Опубліковано:

В понеділок, 30 січня в залі засідань Вченої ради УжНУ відбудеться круглий стіл присвячений темі “Громада та поліція: спільні зусилля заради безпеки”

Завданням заходу є обговорити основні проблеми що існують в місті Ужгород, та виокремити ті, які можна вирішити або суттєво знизити спільною роботою громадськості та поліції.

До участі в заході запрошуються представники національної поліції, влади Ужгорода та всі активні та небайдужі жителі міста, хто готовий брати на себе обов’язки та відповідальність у спільній роботі.

Дата: 30 січня (понеділок)
Година: 15:00
Тривалість заходу: 1 година
Місце: зала засідань Вченої ради УжНУ (пл. Народна, 3, м. Ужгород, ректорат УжНУ, 2 поверх)

Досвід розвинених та безпечних країн свідчить про те, що громадська безпека і правопорядок – це предмет спільної роботи поліції та громадськості. В Україні триває реформа правоохоронних органів. Відтак, громади отримують нові обличчя в поліції, людей що натхненні і готові виконувати чесно свою роботу. Однак, часто їх зусилля є недостатніми для того аби кардинально змінити ситуацію щодо існуючих в громаді проблем. З іншого боку, саме активна позиція громади, її співпраця з поліцією та взаємодія – може стати запорукою успіху та зміни, превенцією задля підтримання належного правопорядку.

Додаткова інформація:
+380663173613
[email protected]

Про Захід