Які рішення прийняли сьогодні на засіданні виконкому

Опубліковано:

Члени виконкому проголосували за надання дозволів на посвідчення правочинів про відчуження та набуття майна трьом мешканцям Ужгорода.

Ще одному ужгородцю встановили порядок побачення з малолітньою донькою.

Враховуючи рішення опікунської ради, відмовили ужгородці, яка зверталася з проханням призначити її опікуном.

Дали також дозвіл на проведення робіт із порушення цілісності об'єктів благоустрою (земляних робіт) тривалістю 5 діб для підключення малих архітектурних форм до системи водопостачання та каналізації по вул. Минайській, 37а.

На сьогоднішньому засідання члени виконкому проголосували за присвоєння поштових адрес понад півтори сотням житлових та нежитлових об'єктів. Розглянувши подані заяви та документи, виконком міської ради також вирішив, у зв'язку з втратою, видати дублікати свідоцтв про право власності на житло двом мешканцям Ужгорода.

Ліміти споживання енергоносіїв (електроенергії, водопостачання та газопостачання) на 2017 рік сьогодні на засіданні виконавчого комітету затвердили для управління праці та соціального захисту населення (Петефі, 24 б, 24-26), Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування (Благоєва, 10б ), а також адмінбудинку Ужгородської міської ради на пл.Поштовій,3 та архівного відділу на вул. Кармелюка, 7.

Про Захід