У Вилоку горіла вантажівка

Опубліковано:

Вчора, 24 січня, по області трапилося кілька пожеж. Горіли будинки, приміщені амбулаторії та навіть автівка. Травмованих та загиблих немає Наразі підраховують збитки та встановлюються причини займання, інформує У ДСНС України в Закарпатській області.

О 11:39  трапилася пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, смт Дубове, вул. Суворова. Вогнем пошкоджено перекриття житлового будинку на площі 12 м2, стіни, меблі та домашнє майно. Причина та збитки встановлюються.  

О 11:52 горіло приміщення амбулаторії Рахівського центру первинної медико-санітарної допомоги за адресою: Рахівський район, с.Богдан, вул. Героїв Небесної Сотні. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 м2. Причина та збитки встановлюються.

О 18:59 сталася пожежа в магазині-кафе за адресою: Рахівський р-н, с. Луг. Вогнем знищено крівлю будівлі та мансардний поверх на площі 80м2, дві стіни першого поверху та речі домашнього вжитку. Причина та збитки встановлюються.

О 19:45 горів будинок за адресою: Мукачівський район, с.Павшино, вул. Керамічна. Вогнем знищено покрівлю на площі 20 м2, а також пошкоджено частину домашнього майна. Ймовірна причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Прямі збитки встановлюються.

О 22:30 загорілася вантажівка Volvo (реєстрація Республіка Сербія), за адресою: Виноградівський район, поблизу с.Вилок. Вогнем знищено частину вантажу (ДСП), який знаходився в кузові автомобіля. Причина та збитки встановлюються.      

 

Про Захід