На Перечинщині чоловік обікрав пенсіонерку на 25 тисяч гривень

Опубліковано:

Співробітники Перечинського відділення поліції встановили особу та розшукали чоловіка, який проник у будинок пенсіонерки в селі Зарічево та виніс майна на 25 тисяч гривень

16 січня до Перечинського відділення поліції звернулася ужгородка та повідомила, що до будинку в селі Зарічево, який перебуває у її власності, проникли невідомі та викрали цінні речі. Слідчо-оперативна група поліції на місці події встановила, що перелік зниклого майна чималий: постіль, подушки, посуд, килим, два електрообігрівачі, TV-тюнер, DVD-програвач, електрочайник, кавоварка, водонагрівач, пароварка, ваза та навіть шпалери. Суму збитків оцінено більш як в 25 тисяч гривень.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами співробітники Перечинського відділення поліції встановили особу та розшукали чоловіка, який причетний до цього правопорушення. Ним виявився 41-річний місцевий мешканець. Його доставлено до Перечинського відділення поліції для проведення слідчих дій та обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

 

Про Захід