Мукачево забезпечить пацієнтів у лікарні безкоштовними ліками

Опубліковано:

В Мукачеві вже з наступного тижня розпочнуть роботи з оновлення медичних закладів. За словами начальника відділу охорони здоров'я Мукачівського міськвиконкому Любові Мандзич з наступного тижня розпочнеться реконструкція  другого  поверху  поліклініки  під  жіночу  консультацію. В планах на цей рік також реконструкція  харчоблоку  районної  лікарні, повноцінне впровадження   програми  електронного  обліку  пацієнтів.

Серед пріоритетів і  продовження  роботи  зі  зміцнення  матеріально-технічної  бази  закладів  охорони  здоров'я . Також планують утримати  на  попередньому  рівні  рівень  безкоштовного  медикаментозного  лікування  жителів  міста.

"Мукачево минулоріч витратило 119 млн. гривень для надання медичної допомоги. Ми унікальне місто тим, що на 100% забезпечуємо безкоштовне забезпечення ліками пацієнтів у лікарні. Ми 100% профінансували минулоріч всі медичні програми. На пільгові рецепти виділено 8 млн. гривень. Місто виділяє 112 гривень на лікування одного пацієнта в день", – констатувала Любов Мандзич.

Мукачівська міськрада

 

Про Захід