На Закарпатті з візитом перебуває Уповноважений Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини

Опубліковано:

Ференц Колмар, уповноважений Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини з питань розвитку суспільства, у понеділок (16.01) провів зустріч з головою ОДА Геннадієм Москалем. Посадовець сусідньої країни відвідав Закарпаття в рамках  підготовки засідання українсько-угорської двосторонньої комісії,  яку планують провести  найближчим часом.

"Протягом останніх років не відбувалось жодних зустрічей та засідань українсько-угорської міжурядової комісії з питань забезпечення прав національних меншин, – констатував Ференц Колмар. – Зараз ми працюємо над тим, аби це виправити та надати роботі в цьому напрямку нової динаміки. Адже за цей час накопичилося багато питань для обговорення".

Уповноважений Міністра Угорщини також висловив вдячність керівнику краю за розуміння та відкритість у вирішенні питань угорців, які проживають на Закарпатті.

У рамках візиту, Ференц Колмар відвідає також Берегівщину. У планах,  зокрема, зустріч з керівництвом Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці.

Про Захід