На Закарпатті стартував новий набір до поліції: відкрито 120 вакансій (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні, 16-го січня, в Ужгороді заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Ярослав Лебович розповів про набір на службу на вакантні посади до структурних підрозділів управління.

"Як всім відомо, у 2016 році поліція проходила реформу, зокрема, відбулася переатестація працівників. В процесі переатестації близько 50 осіб були звільненні за негативними характеристиками атестаційної комісії. Ще понад 90 осіб звільнені за власним бажанням – це, здебільшого, ті, хто не хотів проходити атестацію. Наразі маємо некомплект – 460 осіб.

З сьогоднішнього дня розпочинаємо набір і конкурс, згідно якого 20 осіб – це набір на вакансії оперуповноважених карного розшуку. Ще 100 – поліцейські секторів реагування патрульної поліції.

Із сьогоднішнього дня вже можна подавати заявки на участь у конкурсі на посади. Приймати анкети закінчать 27 січня. Заповнити анкету онлайн можна за посиланнями: поліцейський та оперуповноважений.  

Під час заповнення анкети потрібно вказати свою електронної скриньки є побажання не використати поштові сервіси із доменним ім'ям .ru.

Загалом уся вичерпна інформація про набір, відкриті вакансії, вимоги до кандидатів та етапи відбору тощо розміщена на офіційному сайті ГУНП в Закарпатській області", – відзначив Ярослав Лебович.

Вимоги до кандидатів ті самі, що були про наборі до нової патрульної поліції. Єдина відмінність, оголошено набір на вакансії по всій Закарпатській області. Тобто у всіх районах краю. Особи, які претендують на посаду оперуповноваженого, мають мати вищу юридичну освіту.

Мінімальна зарплата патрульного становитиме від 6000 до 7000 гривень. А оперуповноваженого – від 10 тисяч гривень.

Завершення всіх етапів конкурс відбудеться 2-го березня. Тих, хто пройшов конкурсний відбір і буде прийнятий на службу до поліції, відправлять на навчання протягом 14 днів. Наступний конкур передбачений на травень місяць – відбиратимуть поліцейських і дільничних. А на червень місяць передбачено набір інспекторів.

"Про Захід"

Про Захід