Сьогодні гусенична техніка пробиватиме дорогу до заблокованих снігом 6-ти гірських сіл на Воловеччині

Опубліковано:

Сьогодні рятувальники та аварійні бригади продовжать усувати наслідки негоди на Закарпатті. Як повідомляє сайт голови ОДА Геннадія Москаля, протягом цієї ночі енергетикам вдалося відновити електропостачання у більшості населених пунктів, в яких вчора сталися аварії. Подали електроенергію і до санаторію “Квітка Полонини” на Свалявщині, де проживає близько 500 туристів.

Станом на 10.00 сьогоднішнього ранку без світла залишаються ще 8 сіл у Перечинському, Великоберезнянському, Свалявському та  Воловецькому районах. Частково електроенергії немає ще у восьми населених пунктах тих же районів. Протягом нинішнього дня ремонтники обіцяють відновити електропостачання у всіх цих селах.

Щодо стану доріг, то нічні морози призвели до утворення ожеледі, тому проїзд трасами залишається ускладненим. При цьому рух на трасах здійснюється в нормальному режимі, проїзд через перевали забезпечений. Заблокованими через півметровий шар снігу на дорозі залишаються шість високогірних сіл Воловеччини вище Жденієва. Сьогодні дорогу туди прокладатиме важка гусенична техніка.   

Про Захід