У ДФС Закарпаття лунали різдвяні колядки та щедрівки

Опубліковано:

Перше засідання Громадської ради при ГУ ДФС у Закарпатській області у 2017 році почалось незвично – приємними побажаннями, вітаннями і різдвяними колядками.

"Добрий вечір тобі, пане господарю!", "Нова радість стала", "В Вифлеємі новина" – цими та іншими традиційними колядками прославляли народження Ісуса Христа, засіваючи для працівників ДФС та членів Громадської ради колядники з місцевого осередку Всеукраїнської Асоціації ветеранів податкової служби.

Марта Волощук – голова ради первинного осередку Асоціації ветеранів ДПС України у Закарпатській області, як головний ініціатор урочистого дійства, побажала присутнім учасникам заходу ентузіазму в роботі, злагоди, здоров'я, сили та щоб настрій був завжди на висоті.

У свою чергу присутні, які підтримували співом колядників, щиро подякували за створення приємного настрою. – Нехай колядка, провісниця народження Христа, принесе нам душевний спокій, благополуччя та наснагу. Миру всім і світлого неба над головою, – з такими словами звернувся до колядників Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.

ДФС у Закарпатській області

Про Захід