В Ужгороді показали, як ліквідувати наслідки терористичного акту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Опубліковано:





Сьогодні, 15 жовтня, в Ужгороді відбулися спеціалізовані медико-волонтерські навчання. На навчаннях медики, волонтери та підрозділи МНС відпрацьовували злагодженість дій у випадку масового ураження людей під час терористичних актів.

Для відпрацювання обрали базу хлораторної станції ужгородського водоканалу. Імітували ситуацію, за якої на станції відбувся вибух. Тобто метою заходу була перевірка спроможності і готовності медиків, працівників МНС, волонтерів Червоного Хреста, аварійної служби газу тощо діяти злагоджено та відпрацьовано у випадку масового ураження людей під час терористичних актів. Зокрема, волонтери на заході практикувалися у наданні домедичної допомоги постраждалим.

Відпрацювання відбулося за участі представників влади, охорони здоров'я, управліннями МВС України, ДСНС, управління державної СЕС області, центру екстреної медичної допомоги, обласної організації Товариства Червоного Хреста України, громадських та волонтерських організацій відпрацьовуватимуть взаємодію служб, відомств, волонтерських і громадських організацій, які залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і терористичних актів.

Про Захід


Про Захід