Яка в Ужгороді ситуація з очищенням вулиць від снігу (Фоторепортаж)

Опубліковано:

Сьогодні, 13-го січня, в Ужгороді продовжується рясний снігопад і, відповідно, міські вулиці та тротуари, знову засипало снігом. Водночас ужгородці скаржаться у соцмережах на те, що комунальні служби не справляються з прибиранням доріг, через що рух у місті ускладнений.

Як повідомили в прес-службі Ужгородської міської ради до 10.00 вулиці прибирали та обробляли протиожеледною сумішшю. Через 3-4 години, поки суміш на дорогах зреагує, почнуть очищати вулиці, тобто десь із 13-14 години. На вулиці вийде 10 одиниць техніки. Водночас працівники, які чистять вулиці від снігу, безперервно працюють уже дві доби.

"Про Захід" перевірив, яка ситуація із прибиранням снігу з вулиць міста бодай у центрі Ужгорода. На фото зафіксовані вулиці Швабська, Мукачівська, Л. Толстого, проспект Свободи, Капушанська, площа Петефі, та круг біля готелю "Ужгород", а також кілька прилеглих, бічних вулиць. Як видно на світлинах, наразі на дорогах лежить снігова каша, яку вже добряче роз'їздили автівки. На Толстого трапився снігоочисний автомобіль, який віз суміш для посипання. Вочевидь, комунальникам важко впоратися із безперервним снігопадом і в першій половині дня стан чищення доріг дійсно був незадовільний. Згідно ж повідомлення міськради, техніка якраз має починати прибирання вулиць. До речі, як вже раніше повідомляв "Про Захід" сьогодні вночі та на завтра метеорологи передали штормове попередження – погода значно погіршиться.

"Про Захід"

Про Захід