На Львівщині від морозу загинула людина, ще кілька — у лікарнях

Опубліковано:

11 січня до Служби порятунку “101” о 07:50 надійшло повідомлення про те, що в Великомостівську лікарню в легкому стані поступив житель м. В.Мости, Сокальського району, 1991 року народження. Діагноз потерпілого “обмороження першого ступеня обох кистей ніг і рук”.

О 08:55 в Жовківську центральну районну лікарню в стані середнього ступеня важкості поступив житель с. Великий Дорошів, Жовківського району, 1968 року народження, з діагнозом “часткове обмороження нігтьових фалангів І-ІІ пальців обох ніг”.

О 10:35 поблизу с. Коханівка Яворівського району в полі було виявлено тіло жінки, 1968 року народження, без ознак насильницької смерті, яка проживала на х. Гуки Яворівського району. Попередня причина смерті – переохолодження.

О 11:45 в хірургічне відділення Новороздільської міської лікарні в легкому стані поступив чоловік, 1960 року народження, житель м. Новий Розділ, з діагнозом “обмороження правої вушної раковини”.

О 12:30 в Жовківську центральну районну лікарню в стані середнього ступеня важкості поступив місцевий житель с. Майдан, 1958 року народження, з діагнозом “загальне переохолодження”, внаслідок тривалого перебування в лісі.

О 12:35 в Жидачівську центральну районну лікарню в стані середнього ступеня важкості поступив житель с. Которино Жидачівського району, 1962 року народження, з діагнозом “обмороження перших пальців обох стоп”.

О 16:30 в Самбірську центральну районну лікарню в стані середнього ступеня важкості поступив чоловік, 1974 року народження, житель с. Воля Блажівська Самбірського району, з діагнозом “обмороження другого ступеня обох кистей верхніх кінцівок”.

За інформацією департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА з початку зимового періоду, тобто з 1 грудня 2016 року, на території області від переохолодження та обморожень померло 19 осіб та госпіталізовано в лікувальні заклади 63 особи.

Про Захід