На трасі «Мукачево – Рогатин» обмежено рух вантажівок

Опубліковано:

 Різке погіршення погодних умов на Закарпатті призвело до ускладнення автомобільного руху на головних транспортних артеріях області. З самого ранку великовагові автомобілі не можуть проїхати серпантин біля с.Залужжя на межі Мукачівського та Іршавського районів, тому прийнято рішення про тимчасове припинення руху фур по трасі "Мукачево – Рогатин", починаючи з 9.00 четверга (12.01).
– По міжнародній трасі "Київ – Чоп", а також дорогах державного значення "Хуст – Долина" та "Ужгород – Самбір" автомобільний рух поки що здійснюється без обмежень, проїзд через чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття вільний, – заявляє Геннадій Москаль. –  Однак, у залежності від погодних умов, рух вантажівок може бути обмежений і на інших трасах, про що буде повідомлено окремо.
Найбільш інтенсивні снігопади на Закарпатті очікуються в ніч на п'ятницю. Зараз на розчистці снігу задіяні 167 одиниць автодорожної техніки, ситуація з автомобільним рухом знаходиться під постійним контролем облдержадміністрації.

Прес-служба ОДА

Про Захід