До працівників поліції охорони завітали колядники з інтернату (Фото)

Опубліковано:

Побажати усіх благ у Новому Році та привітати з народженням Ісуса Христа до поліцейських охорони Мукачева завітали учні Чинадієвського будинку-інтернату.

"Добрий вечір тобі, пане господарю, радуйся" – із цих рядків добре відомої колядки розпочали дарувати святкову атмосферу маленькі гості.

Поліцейських охорони Мукачева чекала ціла концертна програма: зворушливі колядки – добре відомі та зовсім нові, віншування, авторські вірші.

Маленькі колядники розповіли, що готуються до свят з особливою відповідальністю, адже отримують неабияке задоволення, даруючи людям звістку про народження Ісуса.

Чудові колядки неймовірно зворушили усіх присутніх працівників поліції охорони, відтак вони не скупились на коляду. Окрім того, маленькі колядники отримали також і солодкі подарунки.

Подякував дітям за коляду і начальник Мукачівського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Закарпатській області Андрій Глинський:

– Вже стало доброю традицією проводжати Різдвяні свята саме з вами, любі дітки. Ми вдячні, що ви не забули про нас і цього року.

Також підполковник поліції побажав дітлахам у новому 2017 році багато щастя.

– Добробуту вам, а також здоров'я та натхнення творити добро. Дай Бог, щоб у Новому році всі мали люблячі сім'ї, – додав дітям Андрій Андрійович.

Управління поліції охорони
в Закарпатській області

Про Захід