Військовослужбовців, які несли службу на лінії зіткнення у Святвечір привітав керівний склад сил АТО

Опубліковано:

На Святвечір керівний склад сил АТО привітав військовослужбовців, які несуть нелегку службу у бойових умовах на передових позиціях. Адже вони, як ніхто інший потребують особливої моральної й духовної підтримки.
Вітаючи зі святом особовий склад підрозділів 54 механізованої бригади, керівник Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей вкотре подякував нашим воїнам за їхню ратну службу та побажав щонайшвидшої зустрічі з рідними та близькими.
– Я добре розумію, що суворий солдатський побут не замінить домашнього затишку. Але так сталося, що сьогодні ви вимушені тримати оборону в одній з найгарячіших точок проведення антитерористичної операції. Передаю вам щирі слова вітання та вдячності за це від Президента України, Міністра оборони України та начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України. Бажаю вам подальшої витримки, наснаги, миру та обов’язково повертайтеся додому живими й здоровими. Господь завжди допомагає тим, хто захищає рідну землю, і вірю в те, що Він захистить і вас, – наголосив у святковій промові керівник АТО.

За інформацією прес-центру штабу АТО
На фото: керівний склад АТО вітає особовий склад зі святом Різдва Христового.

Про Захід