Де можна буде розважитися у Чернівцях

Опубліковано:

Рік півня для мешканців міста Чернівці став відкриттям нових новорічно-різдвяних традицій, які сформувались в окремій святковій програмі, про що повідомляє vsemisto.info. Незмінною залишається традиція різдвяного ярмарку на Соборній площі міста. Він буде тривати аж до Водохреща, а саме до 19 січня.

У Чернівцях будуть демонструвати різні програми, насичені народними звичаями та українською символікою. Всі знатні програми продовжаться до 20 січня. На всіх площах міста підготовлені свої заходи, але найактивніше події розгортатимуться навколо головної ялинки на площі Соборній. На центральній площі, там, де встановлено різдвяну шопку, відбуватиметься коляда від кожної з релігійних конфесій.

В місті планується і великий концерт коляди, який відбудеться 22 січня у Центральному палаці культури. Про це повідомляє голова управління культури міської ради пані Юлія Сафтенко. Вже полюбились чернівчанам нововведення на Соборці, такі як гірка замість льодового майданчика, де діти катаються на сноутюбах. Ну і звісно ж у кожного мешканця вже є фото на фоні справжніх овечок, що живуть біля різдвяного вертепу. 

Ну і наймасштабніша подія на нас ще чекає 15 січня — фестиваль маланок “Маланка-fest“.

vsemisto.info

Про Захід