Новий Реєстр неприбуткових установ та організацій формуватиметься до 1 липня

Опубліковано:

Відповідно до Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо покращення інвестиційного клімату в Україні)" (законопроект №5368), прийнятого Верховною Радою України 21 грудня, буде подовжено строк формування нового Реєстру неприбуткових установ та організацій до 1 липня 2017 року.

Таким чином, громадські організації, які станом на 01 січня 2017 року не приведуть свої установчі документи у відповідність до норм п. 133.4. ст. 133 Податкового кодексу України, не підлягають виключенню з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Таким неприбутковим установам та організаціям слід привести свої установчі документи у відповідність до вимог п. 133.4. ст. 133 Податкового кодексу України та надати перелік документів, визначений постановою Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організолюючого органу для включення до нового Реєстру неприбуткових установ та організацій.

ГУ ДФС у Львівській області

Про Захід