На Ужгородщині нагороджували юних спортсменів

Опубліковано:

27 грудня в районній раді пройшло нагородження кращих спортсменів Ужгородської районної дитячо-юнацької спортивної школи та тих спортсменів, які зараз прославляють наш район. Від імені голови районної ради Руслана Чорнака спортсменів нагороджували керуючий справами виконавчого апарату районної ради Юрій Фрінцко, депутати районної ради Андрій Кушнірук та Віктор Шелельо.
Підведення підсумків проводиться традиційно вже багато років поспіль. 2016 – не винятковий. Цьогоріч дитячо-юнацька спортивна школа розширилася ще на п'ять додаткових секцій. У школі працюють тренери, які є спеціалістами фізичного виховання, всі з вищою професійною освітою, і є справжніми фанатами своєї справи.
За підсумками 2016 року кращих тренерів спортивної школи нагородили Подяками районної ради. А саме: тренерів з футболу – Йосипа Микуланинця та Миколу Дороговича; тренерів з волейболу – Михайла Царя та Володимира Грохольського; тренера з велоспорту – Леоніда Костика.
Районна дитячо-юнацька спортивна школа культивує кілька видів спорту. З кожного виду кращих спортсменів нагородили грамотами та подарунками.
Зрозуміла річ, що спорт потребує фінансової підтримки, тому районна рада постійно підтримує і надалі підтримуватиме школу.
Насамкінець, керівники району привітали присутніх з новорічно-різдвяними святами та побажали їм успіхів у наступному році.

Прес-служба Ужгородської райради

 
 
 
 
Про Захід