Заміна новорічним ялинкам – новорічні композиції

Опубліковано:

Працівники лісової охорони ДП «Великобичківське ЛМГ» пропагують зустрічати Новий рік без зрубаних дерев ялинок і закликають, небайдужих до нашої карпатської природи громадян, підтримати цю ідею.

Варіантів у оформленні своїх осель до новорічних свят є безліч і кожний зможе при цьому проявити свої креативні здібності. Один із варіантів – штучна новорічна ялинка, але якщо для вас це досить банально, тоді найбільш цікавим, і у всіх сенсах вдалим варіантом, є – оформлення житла ялинковими гілками та композиціями – вони живі і виділяють неповторний хвойний аромат. Підключіть свою фантазію при оформленні їх і новорічний настрій вам гарантовано!

Незважаючи на велику завантаженість у роботі у передноворічний період по охороні лісового фонду, працівники лісової охорони дев’яти лісництв підприємства створили неповторні, барвисті і оригінальні 53 композиції, які були представлені на огляд у актовому залі підприємства. Комісія оцінила роботи лісівників і визначила найкращі з них, це – Кос.Полянське л-во (І м.), Лужанське л-во (ІІ м.) та Коб. Полянське л-во (ІІІ м.).

Дуже гарними композиціями створеними руками лісівників можна прикрасити свої будинки, це додасть дому особливого новорічного шарму та краси! А, що важливо, – збереже живі ялиночки у лісі для наступних поколінь

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід