В Ужгороді відкрили Закарпатський регіональний центр соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір»

Опубліковано:

Сьогодні в Ужгороді відбулося урочисте відкриття та освячення нового приміщення, в якому відтепер діятиме

Мета діяльності центру "Вибір" – залучення молодих людей Закарпаття з особливими потребами Закарпатської області до суспільно-корисної діяльності шляхом визначення потреб і надання допомоги у професійному навчанні та працевлаштуванні відповідно до їх творчих здібностей, соціальної адаптації та інтеграції в суспільство.

На відкритті побував і заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак. "Міська влада не могла не підтримати прохання знайти та надати приміщення для центру, який допомагає людям з особливими потребами, і робить у цьому напрямку надзвичайно багато, – наголосив він. – Ми намагалися зробити те, що в наших силах ще цього року, але роботи загалом багато. І хоч ремонт деяких приміщень наразі ще триває, хочу запевнити: все, що від нас залежить, зробимо, а співпраця з центром і допомога триватиме й надалі". Також Олександр Павлович від імені міського голови Ужгорода Богдана Андріїва привітав усіх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами та побажав міцного здоров'я, енергії, щоб наступного року продовжувати втілення задуманого.

Керівник центру "Вибір" Василина Марко щиро подякувала присутнім на відкритті, зокрема і міській владі за серйозну підтримку, надання приміщення, створення належних умов для роботи, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Про Захід