В Ужгороді урочисто відкрили святкову поштову скриньку для листів Діду Морозенку (Фото)

Опубліковано:

Цими днями у гості до Управління поліції охорони в Закарпатській області завітав Дід Морозенко. Звертаючись до правоохоронців повідомив, що цього річ вони стануть посланцями чудової місії. Він залишив у адмінбудівлі роти поліції охорони поштову скриньку і поставив ввідну задачу полісменам – зібрати листи-привітання для України на 2017 рік від наймолодших закарпатців.

Поліцейські охорони Закарпаття не мали права ослухатися, відтак днями урочисто відкрили скриньку для листів. 

Першими кинули свої мрії у чарівну скриньку учні Ужгородської спеціальної школи-інтернату та вихованці Чинадієвського будинку-інтернату. Цього дня дітвора якраз мала нагоду взяти участь в екскурсії, яку з нагоди Новорічних свят підготували для них поліцейські охорони.

Під час заходу діти не тільки написали листи, а й побачили на власні очі, як проходять будні поліцейських охорони. Також малеча спробувала себе в ролі полісменів, покаталися на службовому транспорті, приміряли спецодяг поліцейських охорони. 

У свою чергу керівництво Управління поліції охорони в Закарпатській області звертається зі словами подяки до представників Ужгородського Центру професійно-технічної освіти за виготовлення та оформлення чудової поштової скриньки.

Управління поліції охорони
в Закарпатській області

Про Захід