На Закарпатті запобігають продажам нелегальних ялинок (Фото)

Опубліковано:

Працівники поліції Закарпаття виявили ще дві спроби незаконної реалізації ялинок на території Мукачівського та Воловецького районів

Вчора, 23 грудня, під час чергування групи швидкого реагування в селі Ключарки Мукачівського району поліція при оформленні ДТП за участі "Volkswagen LT", виявила в транспортному засобі 12 ялинок різної довжини та обхвату стовбура без належних документів.

Того ж дня на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Біласовиця Воловецького району група швидкого реагування встановила, що продаж хвойних дерев в цьому місці проводиться незаконно. 10 дерев породи смерека довжиною близько 2 метрів кожне передано у Воловецьке лісове господарство.

Нагадаємо, що закарпатські правоохоронці під час новорічно-різдвяних свят постійно проводять патрулювання в рамках оперативно-профілактичних заходів щодо виявлення та припинення розповсюдження контрафактних піротехнічних засобів та незаконно вирубаних ялинок. У випадках виявлення реалізації хвойних дерев без відповідних документів правоохоронці складатимуть на порушників протокол за ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто торгівля з рук у невстановлених місцях. Громадян, які знають про місця стихійного продажу ялинок, правоохоронці просять повідомляти за тел. "102".

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід