“Розумна сила” офіційно зареєструвала в Закарпатті партійний осередок (Фото)

Опубліковано:

Вчора, 22 грудня, під час презентації обласного осередку голова партії Олександр Соловйов вручив її членам партійні квитки.

 

Політичний осередок партії “Розумна сила” було засновано без створення юридичної особи наприкінці літа 2016-го року, а нещодавно організація була зареєстрована як юридична особа. На стадії реєстрації також перебувають Чопська міська організація, Свалявська, Рахівська, в процесі створення осередки і в інших населених пунктах області.

 

Розпочали презентацію із підбиття підсумків нещодавніх виборів до об'єднаних територіальних громад.

 

 

“Через організаційні моменти у цих виборах на території Закарпаття ми участі не приймали, але ми налаштовані на активну участь у наступних, – розповів керівник обласного осередку Дмитро Свирид. – Тому ми всі свої сили будемо направляти на побудову своєї політичної структури та пошук гідних членів партії, які розділятимуть її ідеологію та цілі.

 

 

“Перші кроки нами вже спільно зроблені, що підтверджують результати виборів. Партія була представлена в чотирьох областях: Волинь дала нам 4 депутатів, Сумщина – 2, Донецька область — 3 і майже 14 % від загальної кількості голосів, Луганська теж 3, – розповів голова ПП “Розумна Сила” Олександр Соловйов. – Але зупинятися на досягнутому не варто, необхідно продовжувати системну роботу з людьми. Як показали перші вибори до об'єднаних територіальних громад, народ чекає на нову політичну силу, нові незаангажовані обличчя. Я вважаю, що ми повинні не критикувати, а бути тими помічниками, які сприятимуть виправленню ситуації на місцях, не викликати негатив стосовно інших, а зробити все, аби люди повірили в нас. Саме в цьому напрямку ми повинні рухатися. Також я вважаю, що потрібно підключати молодь, студентів, надавати їм допомогу і залучати до нашої роботи, адже це – наше майбутнє,”- резюмував він.

 

 

 

Опісля разом із представниками міських осередків обговорили плани стосовно розбудови структури політичної партії на теренах Закарпаття та загальну стратегію партійної діяльності. Не обійшлося і без тем, актуальних для області: вивіз деревини та автомобілі з іноземною реєстрацією.

 

“Ми всі бачимо, що відбувається з горами у вашій області, та і не тільки, тому зняття мораторію призведе до погіршення ситуації в рази. Я вважаю, що до вирішення цього питання мають долучатися і громадські організації, аби разом достукатися до депутатів, бо вивозити кругляк не можна. Що ж до авто з іноземною реєстрацією, то я вважаю, що українцям необхідно надати можливість завозити автомобілі на рік зі сплатою певних коштів до бюджету. Тому що зараз водії обходять, а десь навіть і відверто порушують закон, змушені до цього мізерною заробітною платою, яка не дозволяє купити машину тут” – наголосив Олександр Соловйов.

 

Наприкінці членам партії було урочисто вручено партійні квитки.

 

 

Прес-служба регіонального представництва ПП “Розумна сила” в Закарпатській області.

 

Про Захід