Як закарпатцям вберегти свого двоколісного друга

Опубліковано:





 До Виноградівського райвідділу міліції із заявою звернулася 36-річна мешканка м.Виноградів про те, що з подвір'я її будинку невідома особа викрала велосипед марки “Ардіс”, завдавши їй матеріального збитку на суму 4000 гривень.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці опитали всіх можливих свідків даного злочину. Відтак міліціонерам вдалось вийти на “слід” злодія. Крадієм виявився раніше судимий 38-річний мешканець Виноградова, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

Зі слів крадія, він, проходячи повз будинок заявниці, побачив біля хати велосипед. Зайшовши на подвір'я через незачинені ворота і переконавшись, що його ніхто не бачить, викрав велосипед.

Незаперечним доказом стало вилучення у нього краденого велосипеда. Зі слів крадія, він мав намір його продати.

Слідчим відділом виноградівської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Із метою попередження таких правопорушень нагадуємо про елементарні правила безпеки:
не залишайте велосипеди без нагляду на подвір'ї, у під'їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;

якщо виникла необхідність залишити без нагляду велосипед, попросіть тих, кому довіряєте, приглянути за ним або використовуйте надійні велосипедні замки;
–  коли вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, засумнівайтеся, чи він не крадений. Повідомте про це правоохоронців.

У випадку крадіжки терміново телефонуйте за номером “102”.

Оксана Кобзаренко
Виноградівський РВ УМВС


Про Захід