До мукачівських інвалідів та дітей-сиріт завітав Святий Миколай

Опубліковано:

Незважаючи на доволі складну ситуацію в нашій державі, у повітрі все ж вирує святкова атмосфера. Люди готуються до відзначення новорічно-різдвяних свят, а Святий Миколай вже й подарунки встиг вручити. Не оминув Чудотворець і дітей-сиріт та людей з обмеженими фізичними можливостями (з ураженням опорно-рухового апарату, хворобами зору та вадами розумового і психічного розвитку) в місті Мукачеві.

Так, 18 грудня завітав він у ресторан "Фенікс" (м. Мукачево, вул. Вокзальна, 44) привітати понад 40 дітей-сиріт та людей з обмеженими фізичними можливостями, більшість з яких – це вихованці Мукачівського дитячого будинку-інтернату для дівчат, Чинадіївської школи-інтернату та Мукачівського психоневрологічного інтернату №1. Організували цей чудовий захід громадські активістки Наталія Турянчик, Марина Андрейко, Мирослава Пилипчинець та Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова Олександр Лизанець). Відтак, Святий Миколай передав всім діткам і дорослим подарунки. І хоч вони можливо і скромні, але не все вимірюється розкішшю – головними є увага, підтримка і звісно ж щирі посмішки, яких у цей вечір було чимало. Крім того, для дітей було влаштовано театралізоване дійство. Всі вони були дуже задоволені, адже не часто цим дітям випадає можливість так радіти життю.

Голова регіональної Федерації інвалідів-опорників Олександр Лизанець зазначає: "Тут зібралися наші люди і не зважаючи на існуючі проблеми, хочемо їх привітати з новорічно-різдвяними святами".

У свою чергу, організатори свята висловлюють подяку директору ТОВ "Укрпромінвест-Мукачево" ("ROSHEN") Олександру Яковенку, керівнику ПП "Пантеон" Миколі Лило. А за театралізоване дійство дитячої креатив-студії "Азбука" окрема подяка керівнику студії пані Наталії.

Олександр Лизанець

 

Про Захід