“TOYOTA” презентувала новий автомобіль для креативної молоді (Фоторепортаж)

Опубліковано:

Вчора, 16 грудня, у автосалоні Toyota провели презентацію нового автомобіля Toyota C-HR у новому для бренду форматі ClubPartyShow. Відповідну атмосферу створювала музика із вінілових платівок, фуршет, фотозона та цікава розважальна програма.

"Сьогодні ми презентуємо абсолютно нову модель атомобіля Toyota, яка розрахована на молодіжну публіку. Авто має новий дизайн, нову стилістику, і за рахунок цього, я думаю, воно матиме популярність серед закарпатців, – розповів Василь Пацкан, Генеральний директор Toйoтa Центр Ужгород "Карат Мотор". – Ну а щоб представити таке унікального авто ми підготували і новий формат презентації для наших гостей."

Розважальна програма презентації включала в себе феєричне бармен-шоу, до якого долучили і гостей, а опісля пропонували всім бажаючим скуштувати унікальні коктейлі.

Також перед присутніми виступили танцюристи колективу "Бліц" та співачка Alexa (Олександра Кузнецова).

Опісля ж гостям презентували і новий автомобіль.

Бажаючі мали можливість протестувати салон автомобіля. 

"На розробку цього автомобіля надихнув успіх субкомпактних моделей. Це авто створено на новій платформі, має абсолютно новий двигун, та й загалом дуже багато деталей було вдосконалено, змінено, оновлено, а основним акцентом у розробці дизайну був діамант, що, я думаю, помітно візуально, – каже Василь Пилипчинець, виконавчий директор Toйoтa Центр Ужгород "Карат Мотор". – Саме завдяки цьому автомобілю компанія прагне омолодити аудиторію клієнтів, зацікавити молодих, сучасних, креативних людей, адже при незмінній якості авто має і чудову цінову політику."

Серед присутніх розіграли автомобіль Toyota C-HR на один день, який переможець проведе у кріслі пасажира із персональним водієм. Умовою виграшу було першим набрати сто лайків селфі із новим авто. Переможницею стала Вікторія Німець.

 "Я ще не знаю, як  використаю цю  можливість і напевно  відкладу її через  поїздку, а за цей час  придумаю щось  особливе, аби  насолодитися  автомобілем у повній  мірі," – розповіла  переможниця.

 

 

"Про Захід"

 

Про Захід