Рятувальники вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС турніром з міні-футболу (Фото)

Опубліковано:

14 грудня з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в спорткомплексі "Зінедін", що в с. Баранинці Ужгородського району, відбувся фінальний етап обласного турніру з міні-футболу серед підрозділів оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

Участь у змаганнях взяло шість команд-переможців зональних етапів змагань: Управління ДСНС України у Закарпатській області, аварійно-рятувального загону спеціального призначення, Хустського, Рахівського, Берегівського та Іршавського гарнізонів оперативно-рятувальної служби. Після проведення жеребкування розпочалися футбольні баталії. Уже з перших хвилин стало очевидним, що здаватися без боротьби ніхто не хотів. І все ж вправність та майстерність футболістів Управління ДСНС України у Закарпатській області, аварійно-рятувального загону спеціального призначення, Хустського та Рахівського гарнізонів дозволила їм стати основними претендентами на перемогу.

У поєдинку за третє й четверте місця зустрілися команди представників Управління ДСНС області та аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Останні таки поступилися своїм суперникам з рахунком 8:5. Та основна увага була прикута до фіналу, де в поєдинку зустрілися команди Рахівського та Хустського гарнізонів. З рахунком 6:2 футболісти Рахівського району вирвали таку жадану перемогу. Переможцям та призерам турніру було вручено кубки, грамоти та грошові нагороди.

Також за результатами кількості забитих м'ячів було прийнято рішення нагородити найкращого "бомбардира" турніру. Ним став Василь Терпак – представник Рахівського гарнізону оперативно-рятувальної служби.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід