Про що клопочуть обласні депутати

Опубліковано:

У більшості  депутатські запити, подані в ході другого пленарного засідання п'ятої сесії облради,  стосувалися життєзабезпечення  краю та його жителів. Серед них  – усний депутатський запит Івана Чубирка про вжиття заходів із організації регульованого руху автотранспорту на перехресті міжнародної автотраси Київ-Чоп і вул. Данила Галицького у м.Мукачеві й облаштування його необхідним дорожнім обладнанням, аби вирішити проблеми заторів. 

А Віктор Русин звернувся з усним депутатським запитом щодо вжиття правоохоронними органами комплексу упереджувальних заходів із запобігання правопорушенням у період підготовки та в день проведення виборів голови і депутатів у новостворюваній Полянській територіальній об'єднаній громаді Свалявського району, які відбудуться 18 грудня  2016 року, та направити до прокуратури  Закарпатської області, Управління СБУ в Закарпатській області та Головного управління Нацполіції України в Закарпатській області. 

         Золтан Ленд'єл у своєму запиті просить включити в порядок денний п'ятої сесії облради питання “Про стан фінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що реалізовуються в області за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, та проектні пропозиції на 2017 рік”. 

Василь Губаль звернувся з усним депутатським запитом  про необхідність перевірки фактів неподання інформації про відрахування внесків соціального страхування до Пенсійного фонду відділом освіти, молоді і спорту Хустської РДА, що призвело до втрати  частини робочого стажу освітянам району і направити на розгляд ОДА та Головного управління Пенсійного фонду у Закарпатській області. 

Усі запити підтримані на пленарному засіданні і направлені у відповідні структури та інстанції обласного рівня, інформує Прес-служба Закарпатської обласної ради. 

Про Захід