Офіційно про погоню патрульних за суддею Ротмістренком: п’яним не був, але є підозра у наркотичному сп’янінні

Опубліковано:

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева оприлюднила офіційну інформацію про вечірню погоню за машиною скандального судді Ужгородського міськрайонного суду Ротмістренка.

Вчора близько 20.45 ужгородські патрульні на вулиці Собранецькій помітили сріблястий BMW Х5 із забрудненим заднім номерним знаком. Вони вирішили зупинити автомобіль, але його водій вимогу поліцейських у гучномовець проігнорував і, рвонувши, почав тікати. Повернув у бік мікрорайону Червениця, далі поїхав об'їзною дорогою у бік Чопа, постійно створюючи аварійну ситуацію на дорозі та піддаючи небезпеці інших учасників руху. За підмоги ще одного екіпажу патрульні наздогнали втікача біля села Геївці. Але водій йти на співпрацю з поліцейськими не схотів.

Виявилося, що за кермом автомобіля був суддя, котрого влітку цього року патрульні Мукачева вже ловили на кермуванні у стані алкогольного сп'яніння. Тоді суд не покарав порушника через недотримані терміни розгляду справи.

Цього разу патрульні теж припустили, що водій є нетверезим, однак перевірка у диспансері цього не підтвердила. При цьому поведінка судді була такою неадекватною (він не розумів де і чому знаходиться, постійно смикався), що патрульні попросили медиків перевірити суддю ще й на стан наркотичного сп'яніння. У водія взяли відповідні проби для проведення аналізу, тепер чекають результатів.

Про Захід