Відбулася нарада щодо уніфікованого облаштування автобусних зупинок

Опубліковано:

Як упорядкувати і привести до єдиних вимог усі автобусні зупинки Ужгорода, розглядали сьогодні на нараді під головуванням виконуючого обов'язки міського голови, першого заступника міського голови Ужгорода Іштвана Цапа за участю представників департаменту міського господарства, управління економіки та підприємництва, відділу транспорту, державних закупівель та зв'язку, головного архітектора.

Із загальної кількості 155 автобусних зупинок на міських маршрутах більше семи десятків потрібно облаштувати. У ході дискусії дійшли згоди, що необхідно напрацювати 3 варіанти зовнішнього вигляду зупинок: із великим павільйоном (30 кв. м), малим і без нього. Облаштування зони для очікування пасажирів буде уніфіковано, необхідно врахувати зручності для людей з особливими потребами. На конкурсній основі визначать і єдиного підрядника, який виконуватиме "під ключ" роботи з облаштування, їх прийматиме уповноважена для цього комісія.

На цей час на близько 60 зупинках рішеннями виконавчого комітету погоджені документи орендарям, є чимало підприємців, охочих працювати так і далі. За кошти, які орендарі сплачують до міського бюджету, буде облаштовано зупинки, на котрих не надаватиметься площа для підприємців.   

Про Захід