Берегівські рятувальники провели профілактичну роботу у с. Бене

Опубліковано:

6 грудня рятувальники Берегівського району спільно з представниками органу місцевого самоврядування та правоохоронцями здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору в с. Бене.

Насамперед учасники відпрацювання організували нараду в приміщенні сільської ради. Представники Держслужби з надзвичайних ситуацій довели до відома присутніх аналіз виникнення пожеж на території Берегівського району. Також поінформували сільського голову та працівників сільради про правила пожежної безпеки в державних установах і нагадали порядок користування первинними засобами пожежогасіння.

Далі відвідали помешкання громадян та спілкувалися з їх мешканцями. Особлива увага акцентувалася на багатодітних родинах, самотніх пенсіонерах та соціально неблагонадійних особах. Із дозволу господарів представники ДСНС оцінювали стан дотримання пожежної безпеки в будинках й давали рекомендації щодо усунення певних недоліків. Оскільки вже в розпалі опалювальний період, то рятувальники, під час відвідин осель, кожному господареві вручали попереджувальні листівки із правилами користування пічним та електроопаленням. Адже холодної пори саме через ці причини найчастіше горять житлові будинки громадян. Всього було  обстежено 249 дворогосподарств за наслідками яких навчено правилам пожежної безпеки 340 людей.

Також у місцевій загальноосвітній школі та дошкільному навчальному закладі працівники ДСНС провели заняття зі школярами та педагогічним колективом щодо безпечного поводження в побуті та на вулиці. Вогнеборці навчили дітей правилам безпеки життєдіяльності та розповіли як правильно користуватися вогнегасником.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

Про Захід