«EKOS Coffee» – новий кавовий бренд Закарпаття

Опубліковано:

Ця кава лише місяць, як з'явилася на ринку, а закарпатські кавомани вже розібрали її понад три тони. Ще стільки ж роз'їхалися по всій Україні, де теж мають оцінити новий місцевий бренд – каву у зернах високої якості під торговою маркою "EKOS Coffee".

Ідея створення власного кавового бренду виникла у керівників відомої ужгородської компанії "Еко-Сервіс" досить давно. За понад десять років успішної діяльності в Україні, компанія досягла високих результатів у виробництві консервованих продуктів та імпорті продуктів харчування з європейських країн. Кава, як один із символів Закарпаття, як продукт дуже популярний і любимий краянами, привернула увагу тим, що стає для багатьох все більш недоступною по ціні, а, якщо говорити про дешеві варіанти, – дуже неякісною. Бо що таке дешева кава на полицях магазинів і ринків? Як правило, не що інше, як кавове сміття, пусті зерна, лушпиння. Саме це недобросовісні виробники кави підсовують покупцям у пачках з такою привабливою ціною.

У "Еко-Сервісі" вирішили: треба зробити так, аби закарпатці за ті ж самі гроші мали змогу пити не відвар з кавового лушпиння, а справжню якісну і смачну каву. Звісно, вирощувати каву на Закарпатті не стали, знайшли відповідального партнера у Португалії – невеличку сімейну компанію, котра займається постачанням якісних кавових зерен з усього світу, має новітнє обладнання, лабораторію та фахівців для створення оригінальних кавових купажів, якісного обсмаження зерен та фасування їх у пачки. Вона співпрацює з багатьма відомими у світі виробниками кави.

Саме фахівці цієї компанії створили для закарпатців купажі, які, за переконанням працівників "Еко-Сервісу", мали би найбільше сподобатися місцевим кавоманам. Обрали перші два купажі з-поміж близько сорока різних варіантів. Оптимальний рівень обсмаження зерен, висока пінка готового напою та насичений післясмак – ось те, чого вимагав "Еко-Сервіс" від португальських партнерів. Більше півтора року пройшло від часу знайомства колег до появи на світ першої упаковки кави "EKOS Coffee", зате нині її розробники можуть упевнено сказати, що постачають на ринок України справді якісну, смачну і доступну по ціні каву.      

"EKOS Coffee Classic" – кава у зернах, продається у пачках вагою 1 кілограм. Ціна її справді народна, доступна. Призначена для приготування у простих кавових машинах, у домашніх умовах. Попри низьку ціну, вона – для тих, хто цінує якісну каву і бажає вдома відчути смак та аромат напою зі свіжозмелених зерен.

 

 

 

 

 

 

 

"EKOS Coffee Barista" – купаж з більшим співвідношенням справжньої бразильської арабіки до робусти. Це кава, призначена для приготування у професійних кавових апаратах, яку купують, у більшості випадків, для продажу у кафе, ресторанах, готелях та невеличких магазинчиках біля дому. Її аромат та насичений післясмак переконують: це відбірна та якісна кава, але ціна при цьому залишається куди привабливішою, ніж у розрекламованих відповідників.

 

 

Нині компанія "Еко-Сервіс" спільно з португальськими партнерами працюють над новою лінійкою – кави в італійському стилі. В ній теж будуть дві позиції: еспресо та крема. В ціновому сегменті кілограм такої кави у зернах буде конкурувати вже з відомими торговими марками на полицях магазинів. Відрізнятиме її від інших особливе обсмаження, густа пінка та м'який смак.

Крім того, на початку наступного року на полицях наших магазинів з'явиться і мелена кава "EKOS Coffee" – класична та у двох видах італійської лінійки. Виробники нового кавового бренду обіцяють, що мелена кава в упаковці по 250 грамів вразить покупців не тільки своєю якістю, але й привабливою ціною.  

Нині каву "EKOS Coffee" вже можна придбати у всіх локальних супермаркетах Закарпаття, магазинах і на ринках. Крім того, нею вже зацікавилися 15 областей України, найкраще ж оцінили в Одесі, Києві, Львові, Вінниці та Рівному.    

"Про Захід"

Про Захід