Учасників на «Червене вино» обиратимуть шляхом аукціону

Опубліковано:

У міськраді затвердили умови участь у фестивалі-конкурсі.  Цьогоріч на території фестивального містечка працюватимуть 16  харчових павільйонів ( з них 6 гарантовано передбачено для підприємців міста, 10 – всіх бажаючих), 40 винних та 18 сувенірних. Претенденти на участь в конкурсі зможуть обрати павільйони через відкритий аукціон. Вже визначено ціну лотів. Так, початкова вартість оренди харчового павільйону становитиме 20 тисяч, сувенірного – 5, винного – 8. Аукціон проходитиме в онлайн-режимі.  

Визначено й дати проведення аукціонів. 15 грудня, о 13:00 – для харчових павільйонів, 16 грудня, о 13:00 – для сувенірних павільйонів та 17 грудня, о 11:00 – для винних будиночків. Місце проведення – сесійна зала. Заяви приймаються у Центрі надання адмінпослуг (каб. №8).

Серед нововведень – власники винних будинків не матимуть права продавати продукти харчування, а власники харчових павільйонів – вино. Також розроблені нові вимоги до участі у фесті.

 Так, винороби повинні підтвердити наявність обладнання для виробництва вина та підтвердити наявність виносховищ для зберігання вина. Кожен учасник зобов'язується прийняти участь у конкурсі на краще вино та надати взірці для дегустаційної комісії.Учасникам виноробам дозволяється реалізовувати виключно виноградні вина.

Учасники заклади громадського харчування повинні відповідати наступним вимогам:

 підтвердити статус закладу громадського харчування;

мати відповідні дозвільні документи на здійснення діяльності:

  • витяг з єдиного державного реєстру;
  • довідку про державну реєстрацію потужностей (Держпродспоживслужба);
  • наявність всіх медичних книжок;

мати необхідне для виїзної торгівлі обладнання;

персонал учасника вдягнений у фірмову уніформу або національний одяг;

учасник оформлює місце торгівлі вивіскою з офіційною назвою закладу та меню;

         учасник має надати з заявою заявлене меню.

Учасники, які реалізовують сувенірну продукцію, продукцію власного виробництва (пряники, бублики, солодку випічку, продукти бджільництва, сир, бринзу) повинні представити продукцію власного виробництва (фото з взірцями власної продукції). Для їстівних продуктів представити довідку, що підтверджує виготовлення продукції в домашніх умовах (сир, мед), ветеринарні довідки або довідку Держпродспоживслужби. Переваги мають учасники, вироби яких містять символіку фестивалю "Червене вино", "Мукачево", "Закарпаття" та інше.

Детальні умови конкурсу будуть оприлюднені на сайті міськради, у відповідній рубриці "Червене вино-2017". 

Мукачівська міськрада

Про Захід