Ужгородський водоканал просить містян розрахуватися

Опубліковано:

Ужгородський Водоканал звертається до ужгородців з проханням розрахуватися за спожиті послуги за жовтень цього року. У випадку виникнення будь-яких питань щодо оплати (для проведення звірки чи уточнення даних зі стану оплати) Ви можете звернутися до абонентського відділу підприємства у зручний для Вас час (із 8.00 до 17.00) за адресою: вул. Митна, будинок 1, перший поверх.

Якщо ж немає можливості особисто відвідати підприємство, можна провести звірку в телефонному режимі, зателефонувавши за номерами 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, 44-03-42, надіславши запит на електронну адресу підприємства [email protected] , або за допомогою Особистого кабінету на сайті http://www.mega-billing.com. Відповідь за Ваші запити щодо уточнення боргів, нарахувань, оплат тощо Ви гарантовано отримаєте у найкоротший термін.

Для уникнення неприємних ситуацій та негативних наслідків для тих, хто має заборгованість за спожиті послуги, адміністрація підприємства наполегливо просить не зволікати із вирішенням проблем із заборгованістю та звернутися для укладення договору на реструктуризацію боргу.

“Наше підприємство завжди готове розглянути кожну ситуацію окремо. Ми з повагою і розумінням ставимося до кожного свого споживача”, – наголошує директор водоканалу Станіслав Карташов.

Про Захід