Як закарпатські прокурори у футбол зіграли (Фото)

Опубліковано:

Напередодні Дня працівників прокуратури України відбувся дружній турнір з міні-футболу серед прокурорів присвячений 25-річниці органів прокуратури України.  У головному ігровому залі ужгородського СК “Юність”  прокурори довели, що окрім професійного виконання своїх обов'язків, вони ще й вправно грають у футбол.

Кубок виборювали 8 команд сформованих за територіальним принципом: збірні “Ужгород”, “Мукачево”, “Хуст”, “Берегово”, “Тячів”, “Апарат” – облпарату прокуратури, “Ветерани” та  команда військової прокуратури.  

Відкриваючи турнір, прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк привітав працівників прокуратури з наступаючим професійним святом, яке відзначатиметься 1 грудня й від душі побажав своїм колегам та їхнім сім'ям здоров'я, благополуччя, добробуту, оптимізму й плідної роботи на благо України.
Веретан прокуратури Олександр Бондаренко привітав колег та наголосив, що на футбольному полі немає керівників і підлеглих, тут немає генералів чи лейтенантів, тут є – спортсмени – футболісти і командна гра, тож доведіть, що ви можете – наголосив Бондаренко. Такий турнір, є хорошою можливістю для прокурорсько-слідчих працівників ще раз показати свої спортивні здібності та витривалість, вправність і вміння швидко орієнтуватись у скрутних і непередбачуваних ситуаціях. Крім того, це ще раз доводить, що ми з вами є прихильниками здорового способу життя та найпопулярнішого у світі виду спорту — футболу.
Звучить Державний Гімн України. Капітан команди ветеранів прокуратури екс-прокурор області Анатолій Петруня підняв державний прапор України — розпочалась гра.
 Усі учасники змагань продемонстрували високий рівень футбольної майстерності, та у напруженій боротьбі показали цікаву та змістовну гру.
Після понад чотирьохгодинної гри перемогу в турнірі виборола  команда “Ужгород” Ужгородської місцевої прокуратури, срібло “взяли” прокурори команди   “Апарат” облапарату прокуратури, а бронзу отримала збірна команда  військової прокуратури Закарпаття. 
Переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами та медалями.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області
 
Про Захід