Ужгородська федерація єдиноборств повезла дітям у притулок подарунки (Фото)

Опубліковано:

У Закарпатському обласному притулку для неповнолітніх, що розташований в смт. Батьово Берегівського району, проживають дітки віком від 3 до 17 років. Та знаходяться вони тут не постійно, а лише 90 днів. А далі – інтернат. Через такий постійний потік дітей притулку постійно необхідна допомога.

10 листопада Президент Ужгородської Федерації Єдиноборств Євген Молнар та представник благодійного комітету при Федерації Юлія Романова вкотре відвідали притулок. Та завітали туди з повною автівкою дитячих речей, які були зібрані напередодні. Одяг та іграшки приносили всі бажаючі долучитися до цієї доброї справи. Варто зазначити, що з кожним днем до руху допомоги соціально незахищеним верствам населення долучається все більше людей. Речі, які цього разу зібрали для дітлахів, навіть не вмістилися повністю в одну автівку. І вже планується нова поїздка.

Нагадаємо, що це вже не перший візит представників УФЄ в цей притулок. І не одна подібна акція вже на рахунку Федерації: допомога дітям в Чертезькій школі-інтернаті, дитячій лікарні, малозабезпеченим сім'ям, людям літнім та з особливими потребами… Всього і не перелічити. Як запевняють Євген Молнар та Юлія Романова, такі акції будуть мати продовження. Тож, долучитися до них та встигнути зробити багато добрих справ може кожний.

Федерація вдячна всім небайдужим, які долучаються до наших акцій і завжди підтримують наші ідеї, які спрямовані на благо дітей.

Про Захід