На Мукачівщині “люблячий” зять провчив тестя: залякав і побив

Опубліковано:

31-річний мукачівець вирішив провчити тестя. Для цього з друзями у масках налякав і побив чоловіка. Тесть ледь вирвався і сховався у кімнаті. Поліцію викликала теща.

До поліції Мукачівського району зателефонувала мешканка районного центру та повідомила, що її чоловіка побили невідомі люди в масках. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського районного відділення поліції.

Як з'ясували правоохоронці, перед нападом у потерпілого була чергова сварка з зятем. Чоловіки проживають разом і між ними давно склалися неприязні відносини. 

Того вечора 31-річний зять вирішив провчити тестя та зателефонував своїм двом товаришам із сусіднього села, аби ті прийшли та залякали чоловіка. Особи в масках зайшли на подвір'я, де якраз знаходився господар і почали його бити. Потерпілому вдалося вирватися від нападників та втекти до будинку, де він зачинився у кімнаті.

Чоловіки в масках разом пішли геть, а жінка потерпілого одразу викликала швидку та поліцію. В ході розслідування правоохоронці встановили осіб нападників, затримали їх та доставили до відділення поліції. Ними виявилися 31-річний зять потерпілого та двоє його товаришів 26 та 30 років, мешканці с. Обава, що на Мукачівщині.

На даний час тривають слідчі дії та призначено судово-медичну експертизу.  За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 Кримінального кодексу України. Тепер зять  та його двоє   товаришів відповідатимуть перед Законом.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід