ПАТ «Закарпатгаз» долучилося до акції “Життя дітей – не дрібниця” (Відео)

Опубліковано:

ПАТ "Закарпатгаз" долучилося до акції зі збору коштів на придбання апарату штучного дихання для немовлят "Життя дітей – не дрібниця", яка проводиться за ініціативою телеканалу "Інтер".

Для збору коштів на допомогу малюкам в абонентних залах газової компанії облаштовані спеціальні місця з інформацією про проведення акції та ємністю для благодійних пожертв. Надати допомогу новонародженим дітям зможуть не тільки працівники газової компанії, а також усі бажаючі. Наразі тару для збору коштів розміщено в абонслужбах міст Ужгород та Мукачево.

"Ми впевнені, що кожен малюк має право на щасливе дитинство. Зробити свій посильний внесок може кожен з нас. Саме тому ми прийняли рішення долучитися до акції "Життя дітей – не дрібниця", яку ініціював телеканал "Інтер". Сподіваємось, що зібрані кошти допоможуть лікарям Інституту педіатрії, акушерства та гінекології рятувати дитячі життя", – зазначив фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою ПАТ "Закарпатгаз" Юрій Ломакін.

У спеціально облаштованих місцях для збору коштів розміщуватимуться інформаційні матеріали щодо проведення акції. Також з умовами проведення благодійного заходу можна ознайомитися на сайті http://deti.inter.ua. Добровільні пожертви мешканців Закарпатської області та працівників газової компанії по завершенні акції, 11 грудня, будуть підраховані спеціально створеною комісією та передані представникам телеканалу.

Довідка: 

За статистикою 5 % дітей в Україні народжуються недоношеними. Науково-дослідний інститут педіатрії акушерства та гінекології (НДІ ПАГ) приймає найважчих породіль і новонароджених з усієї країни. У відділенні реанімації та інтенсивної терапії інституту для новонароджених і недоношених дітей – дев'ять місць, кожне з яких має бути забезпечене апаратом для штучної вентиляції легенів. Але таких апаратів всього два. В інституті працює колектив чудових лікарів-професіоналів, які роблять все можливе для порятунку дитячих життів. Але медичному закладу катастрофічно не вистачає обладнання.

Ми закликаємо вас підтримати новонароджених дітей і допомогти зібрати кошти, яких так бракує!

Про Захід