Закарпатські пенсійники зустрічалися з медиками

Опубліковано:

Під гаслом "Пенсійний всеобуч" фахівці головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області проводять зустрічі із трудовими колективами області роз'яснюючи основні аспекти реформування пенсійної системи у сучасних умовах.
10 листопада цього року начальник управління пенсійного забезпечення головного управління Вікторія Поляковська зустрілася із медичним персоналом Закарпатської обласної станції переливання крові з метою ознайомлення працівників зі змінами, які відбулися в пенсійному законодавстві. В ході зустрічі Вікторія Василівна детально розповіла про запровадження в області нової системи обслуговування громадян, про спрощення процедури подання документів.
Акцентувала увагу на порядку користування одним з видів послуг Пенсійного фонду – Веб-порталом, за допомогою якого дистанційно можна отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до територіальних управлінь Фонду. Повідомила про те, що за призначенням пенсії громадяни можуть звертатися незалежно від місця реєстрації у будь-яке управління Пенсійного фонду України.
По завершенню зустрічі відбулося обговорення інших питань, були роздані буклети пенсійної тематики та методичні матеріали, інформує ГУПФУ в Закарпатській області.

Про Захід