Прикордонники затримали чоловіка із підробленим російським паспортом

Опубліковано:

На Закарпатті прикордонники в автомобілі болгарина виявили підроблений паспорт громадянина Російської Федерації. Учора в пункті пропуску “Тиса” прикордонники Чопського загону виявили підроблений закордонний паспорт громадянина Російської Федерації. Підроблений документ правоохоронці знайшли у салоні автомобіля, яким до Угорщини прямував громадянин Болгарії.

Так, близько 12 години, на прикордонний контроль у пункт пропуску прибув легковий автомобіль “Рено” під керуванням 42 – річного болгарина. Однак в ході огляду транспортного засобу прикордонники під ковриком, у салоні автомобіля, виявили паспортний документ для виїзду за кордон громадянина Російської Федерації. Пізніше під час перевірки знайденого документу, було встановлено, що даний паспорт частково підроблений, а саме замінено інформаційну сторінку. Крім того, у паспорті також підроблені відмітки Державної прикордонної служби України.

За даним фактом було проінформовано працівників Національної поліції та направлено матеріали справи в порядку ч.1 ст. 358 КК України. Наразі виявлений підроблений документ вилучено, а громадянина Болгарії передано представникам Національної Поліції.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Про Захід