Ще одного учасника розбірок у Виноградові затримали

Опубліковано:

Правоохоронці затримали ще одного (неповнолітнього) із учасників нападу на АЗС у місті Виноградів, котрий зачинився у будинку й грозився себе вбити.

Вчора, 8 листопада, працівниками поліції було відпрацьовано оперативну інф-ю щодо місця знаходження 2-го з нападників, коті 28.10.2016 р. здійснили розбій на одній із місцевих АЗС в місті Виноградів.

Юнак знаходився у с. Смологовиця Іршавського р-ну (за місцем проживання), де зачинився у будинку, категорично відмовлявся впускати правоохоронців та погрожував себе вбити. За попередніми даними у юнака при собі був пістолет, а також набої.

Після проведення спецоперації 16-річного учасника розбою затримали. У нього правоохоронці також вилучили травмат, з якого, імовірно, стріляли  у 40-річного працівника заправки.

Зараз йому оголосили підозру за ч.3 ст.187 ККУ (розбій). В якості запобіжного заходу обрано тримання під вартою.Оперативно-розшукові заходи з метою затримати останнього зі злочинної групи тивають, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Про Захід