Протягом жовтня патрульні Ужгорода та Мукачева розкрили 98 злочинів

Опубліковано:

Охорона громадського порядку та безпеки є одним із головних завдань патрульних. Щодня полісмени реагують на звернення та опрацьовують виклики, що стосуються порушень у сфері дорожнього руху та кримінального спрямування.

Так за жовтень патрульні Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева розкрили по гарячих слідах аж 98 правопорушень кримінального характеру.

Серед них 42 злочини проти власності, 21 злочин проти життя та здоров'я особи, 12 злочинів в сфері обігу наркотичних засобів, 6 випадків в сфері безпеки руху та експлуатації транспорту, 4 злочини проти громадського порядку та моральності, 3 випадки підробки документів та інші. Крім  цього патрульні зафіксували 1 випадок завідомо неправдивого повідомлення про вчинення злочину, за що також передбачена кримінальна відповідальність.

Шановні громадяни, якщо ви стали жертвою чи свідком правопорушення або володієте інформацією про злочин чи будь-які протиправні дії – повідомляйте на 102! Вчасний дзвінок може врятувати чиєсь майно або навіть життя.

Про Захід