Роботодавці йдуть в університети: в Ужгороді відбудеться зустріч освітян та бізнесу

Опубліковано:

9 листопада 2016 року о 10:00 в Ужгороді за ініціативи Обласного об'єднання організацій роботодавців "Закарпаття" в партнерстві з Ужгородським національним університетом відбудеться Круглий стіл на тему "Бізнес та університет: курс на розвиток". Про це повідомляють в прес-службі Об'єднання. 

Захід відбудеться на базі Ужгородського національного університету – в залі засідань Вченої ради УжНУ.

Очікується, що в засіданні Круглого столу візьмуть участь представники бізнесу – керівники найбільших підприємств краю, керівництво УжНУ та інших ВУЗів області, представники регіональної влади,  декани та викладачі спеціалізованих факультетів УжНУ, студентський актив.

Головна місія зустрічі за круглим столом – виробити концептуальне бачення ролі синергії бізнесу та освіти в економічних перетвореннях в Україні. Учасники зустрічі спробують відповісти на питання "Чи відповідає сучасна освіта потребам ринку та бізнес-середовища і чи достатньо підготовленими є випускники ВНЗ для реалізації власного потенціалу в сучасних економічних умовах?" 

В процесі дискусії учасники Круглого столу  також обговорять механізми інтеграції освіти, науки та бізнесу з метою розбудови нової моделі економіки Закарпаття та забезпечення стратегії прискореного зростання регіону.

9 листопада 2016 року, 10:00 год., зал засідань Вченої ради УжНУ (площа Народна, 3, 2-й поверх).

Запрошуються представники ЗМІ.

Про Захід