Чи забезпечені гуртожитки УжНУ теплом та гарячою водою

Опубліковано:

В Ужгородському національному університеті ґрунтовно підготувались до опалювального сезону. Для обслуговування гуртожитків була збудована модульна котельня з інженерними мережами для опалення та гарячого водопостачання гуртожитків №1, 2, 3. Її будівництвом та облаштуванням займались запрошені спеціалісти компанії «Калина ІФ» з міста Івано-Франківська.
Проректор з адміністративно-господарської роботи  Дмитро Сойма зазначає, що зараз завершуються пуско-налагоджувальні роботи, але це ніяк не впливає на подачу тепла. «Попередня котельня була міською власністю і ми її орендували. Ця ж буде виключно університетською, що дасть можливість здешевити теплоенергію. Запуск тепла ми планували на 2 листопада, але у звязку з виїздом спеціалістів «Закарпатгазу» на ремонтні роботи по вул. Собранецькій, підключення газу до котельної перенесли на 3 листопада».
Вартість нового модулю склала чотири мільйони триста тисяч гривень та один мільйон чотириста тисяч — теплотраса. Повністю оновлено систему, яка відповідає європейським зразкам якості. На сьогоднішній день в студентських помешканнях тепло, а також повністю обігріваються коридори. Забезпечені студенти і гарячою водою, яка подається безперебійно.
Прес-служба УжНУ

Про Захід