Про що клопочуть ужгородці на прийомі в мера

Опубліковано:

Найбільше питань до Ужгородського міського голови Богдана Андріїва під час сьогоднішнього особистого прийому громадян було щодо включення в плани наступного року ремонтів за бюджетні кошти – доріг, тротуарів, дахів, фасадів, внутрішньоквартальних територій тощо. Як відомо, міська  влада зараз формує і плани оновлень у місті та їх фінансування у 2017-у, і проектно-кошторисну документацію на конкретні об’єкти, щоб розпочати роботи з настанням сприятливої погоди навесні якомога швидше.  
Загалом на прийомі було 37 звернень, прийшли більше півсотні ужгородців.  
Чимало людей клопотали про грошову допомогу на лікування – для себе чи близьких. Колективні звернення стосувалися документального оформлення прибудинкової території біля багатоповерхівки, видалення аварійно-небезпечних дерев, заміни недобросовісного опікуна для хворої жінки.
Просили також допомогти з дровами, а одна жінка старшого, але ще не пенсійного віку звернулася по допомогу щодо працевлаштування. Лише одне питання стосувалося виділення земельної ділянки, проте традиційно багато було клопотань надати житло, інформує Ужгородська міська рада.

Про Захід