Дзюдоїсти Ужгородської районної федерації – серед призерів «Lviv judo open-2016» (Фото)

Опубліковано:

Всеукраїнський турнір з дзюдо на призи видавництва «Світ дитини» – «Lviv judo open» проходили впродовж трьох днів (28 – 30 жовтня) у місті Лева. Близько 12 областей та гості з Білорусі прагнули поборотись за медалі найвищого гатунку. Приймав учасників спорткомплекс НСБ ЛВС МОУ.
Вік спортсменів, що були представлені на змаганнях, коливався від 10 до 17 років. Від Ужгородської районної ДЮСШ під керівництвом тренера районної федерації Ростислава Балашова делегували 5 дзюдоїстів: Іван Павлючок (категорія 55 кг), Іван Яцола (категорія 38 кг), Максим Ковач (категорія 32 кг), Сергій Пишка (категорія +50 кг), Олександр Остриков (категорія 38 кг).
У підсумку, наші спортсмени продемонстрували справжній характер та волю до перемоги. Зокрема, Іван Павлючок став чемпіоном у своїй ваговій категорії, здолавши всіх п'яти суперників, які траплялись на його шляху. Сергій Пишка у своїй категорії завоював бронзу, хоча, варто відзначити, спортсмену довелось не легко: на вирішальній стадії він боровся із опонентом, який відзначався значно більшою габаритністю.
Максим Ковач, до слова, зумів посісти 7-му сходинку змагань, а для Івана Яцоли та Олександра Острикова ці змагання стануть трампліном для подальших звершень, адже здобуття досвіду – теж важлива складова успіху.
Успіх наших представників на турнірі, вже традиційно, не залишився непоміченим керівництвом. Відтак президент районної федерації дзюдо Валерій Пересоляк та голова районної ДЮСШ, старший тренер Ужгородської районної федерації дзюдо Дмитро Смагін вручили призерам змагань набір вітамінів для покращення та підтримання відмінної фізичної форми.

Інформаційний відділ районної Федерації дзюдо

Про Захід