На Закарпатті створять спільні піші та автопатрулі

Опубліковано:

Сьогодні, 31 жовтня, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Лебович провів нараду з співробітниками органів превентивної діяльності поліції краю. На зустрічі обговорили план заходів під час масштабної кампанії, спрямованої на зниження злочинності в області. Підготовчі роботи, складання графіків, аналіз нинішньої ситуації з вуличною злочинністю триватимуть до 7 листопада. Після цього, за результатами моніторингу криміногенності за видами злочинів, місцем та часом їх скоєння, правоохоронці проводитимуть перерозподіл сил та розстановку нарядів за новим зразком.

На Закарпатті будуть утворені спільні піші та автопатрулі. До відпрацювань будуть залучені підрозділи превентивної діяльності, поліція охорони, служби особливого призначення, відділи безпеки дорожнього руху, дільничні офіцери, управління патрульної поліції, ювенальна превенція, Нацгвардія, військові підрозділи з громадської безпеки.

"На Закарпатті буде проведено велику роботу, яка покликана зробити життя наших громадян більш безпечним. Поліція залучатиме в роботі нові методи та застосовуватиме результати аналітичної роботи для покращення своєї ефективності", – наголосив на нараді полковник поліції Ярослав Лебович.

Всі заходи для посилення публічної безпеки в Україні відбуватимуться на виконання доручення Прем'єр Міністра України Володимира Гройсмана.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід