Олександра Сачка затримали і завтра судитимуть, – Правий Сектор

Опубліковано:

За півтора року після резонансного конфлікту у Мукачеві (котрий стався 11 липня 2015 року), Генпрокуратура оголосила підозру Олександу Сачку. 

Нагадаємо, у травні 2016-го лідеру Закарпатського "Правого сектору" поштою надіслали повідомлення про підозру у скоєнні злочинів за більш ніж десятком статей Кримінального Кодексу. Олександра Сачка викликали в Генпрокуратуру на допити.

Минулого тижня на своїй сторінці у фейсбук Олександ Сачко повідомив, що він отримав лист, де вказано, що його оголосили у розшук. Сам же він спростовує те, що начебто переховується.

"Ніколи не ховався, не ховаюся і в подальшому не збираюсь. Номера мого мобільного не має хіба новопризначений прокурор області. Але не телефонував ніхто з правоохоронців. За цей час я проживав вдома, відвідував всі судові засідання, де судять моїх побратимів, неодноразово зустрічався з правоохоронцями, журналістами, представниками ОБСЄ. З початку вересня і до середини жовтня я перебував у відрядженні в зоні проведення АТО, про що можу надати довідку. Також ніхто не звертався до моїх родичів. Ніхто не звертався й до моїх адвокатів Роман Бухтояров і Влад Добош," –  написав він.

Сьогодні, 24 жовтня 2016 року, після допиту Олександра Сачка затримали і завтра, 25 жовтня, у Печерському суді міста Києва обиратимуть йому запобіжний захід.  Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці його адвокат, Влад Добош, повідомляє Правий Сектор Закарпаття. 

 
 
Про Захід