Поліцейські охорони Закарпаття здавали заліки

Опубліковано:

Поліцейські охорони вдосконалюють свої вміння та навички під час занять з професійної та фізичної підготовки, а отримані знання підтверджують здачею заліків з підсумкової перевірки.

Наразі поліцейські Управління поліції охорони Закарпаття на стадії завершення річної підсумкової перевірки .

Правоохоронців перевірили на готовність до виконання повсякденних оперативно-службових завдань та ефективних дій в умовах складної оперативної обстановки.

Розпочали перевірку з проведення тестування. Правоохоронці відповіли на ряд запитань, що безпосередньо стосувалися їхньої службової діяльності: тактико-спеціальної підготовки з вогневої та медичної підготовки, тощо.

Після проведення тестування поліцейських чекали завдання, в яких поліцейські продемонстрували свою фізичну підготовку. Продемонстрували бійці УПО й свої навики поводження зі зброєю, виконали практичні залікові стрільби з табельної вогнепальної зброї.

В рамках заліків поліцейські охорони показали також прийоми самозахисту, якими володіють.

Василь Тимощук – старший інспектор Управління поліції охорони в Закарпатській області, каже, що поліцейські охорони під час перевірки, продемонстрували гідний рівень.

– Головна мета такого заходу – підвищення якості  професійної майстерності особового складу, впровадження сучасних форм і методів роботи. На сьогоднішній день, майже всі працівники поліції охорони Закарпаття вже пройшли підтвердження професійної підготовки. Наразі точних результатів не можу сказати, але попередньо, скажу, більше половини здали заліки задовільно, – зазначив Василь Тимощук.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

 

Про Захід